joi, 21 ianuarie 2016

Comunicat - ultime precizări organizatorice



       1.-  Autocarele și microbuzele care se vor deplasa din provincie spre București, vor fi așteptate și preluate de către echipaje ale Poliției rutiere, care vor întâmpina manifestanții la principalele puncte de intrare în București și, începând cu 10.30, îi vor conduce spre Piața Victoriei. În acest scop rugăm șefii mijloacelor de transport să ne comunice numerele de înmatriculare,  până vineri, 22.01.2016, ora 10.00 și, la intrarea în București, să afișeze pe lunetele autobuzelor și microbuzelor afișe/bannere cu textul "PARTICIPANȚI LA MITING". Punctele de preluare sunt:

       a. -         DN 1 - Fântâna Miorița ;

       b. -     A1 - Militari, Alveola de la Școala de șoferi;
 
       c. -         DN 2 -  Parcul Plumbuita;

       d. -      Pentru cei care vin cu trenul, în Gara de Nord există patrule ale Jandarmeriei care au misiunea de a îndruma  manifestanții către Piața Victoriei .

       2.-    Responsabilul organizatoric al manifestației este dl. Gl. Fl. Aer. (r) Bălan Iosif. Rugăm  șefii de delegații și pe toți manifestanții, să respecte întocmai indicațiile domniei sale privind locurile de amplasare a diverselor grupuri de manifestanți și alte precizări organizatorice. Persoanele care vor încerca să provoace tulburări sau diverse conflicte, vor fi predate imediat jandarmilor, pentru evacuarea din zona mitingului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu