vineri, 22 ianuarie 2016

Să ne întoarcem la valorile adevărate




     Istoria României și a poporului său s-a schimbat brusc și tragic acum 26 de ani, cand "emanații" și impostura au înșelat și deturnat sensul dorit de adevărații patrioți și cetățenii onorabili, oferind țara hoților și trădătorilor.
    Atunci a început, clamându-se libertatea și democrația, distrugerea valorilor fundamentale ale unei națiuni: industria, agricultura, mediul, munca, spiritul, cultura și civilizația. S-a furat mult, aproape tot, s-a vândut în mod iresponsabil și procesul parcă nu se mai sfârșește. Prin mijloace perfide de manipulare, populația a fost convinsă că așa trebuie să se întâmple. Am primit gumă de mestecat, credite cu buletinul și alimente cancerigene. Ni s-a dat voie să circulăm în lume, pentru a face alte economii să prospere. Societatea românească e dezbinată și neputincioasă, nimeni nu mai apără cetățeanul de rând în fața abuzurilor și al nedreptății. Totul e pus în slujba ciocoilor, hoților și vanzătorilor de țară. Până când?
      Pe 24 ianuarie, în Piața Victoriei și în toată România, noi, militarii în rezervă și retragere, dăm semnalul regrupării forțelor și al contraofensivei, punându-ne energia și calitățile specifice în slujba societății civile, împreună cu care trebuie să trezim populația din letargie și să o îndrumăm spre un viitor mai bun, cel pe care România și cetățenii ei îl merită. Noi, militarii în rezervă și în retragere, suntem parte a societății civile și trebuie să ne exercităm rolul coagulant, de planificator, coordonator și executant al acțiunilor civice. Statul deoparte, la gura sobei, nu e o soluție.
     Alături de energia și entuziasmul tinerilor și adulților normali din această țară, noi, militarii în rezervă și în retragere, vom revitaliza calitatile, priceperile, cunoștințele și deprinderile profesionale, arta și știința noastră militară, în ansamblul lor, oferind forțelor civice autentice modelul nostru de mobilizare și organizare, cadrul general de obținere a succesului, prin luptă.
     Noi, militarii în rezervă și în retragere, împreună cu organizațiile civice, vom planifica și coordona lupta, cu mijloace și prin modalități specifice, împotriva minciunii, corupției, hoției, imposturii, manipulării  și  trădării.
     Noi, militarii în rezervă și în retragere, uniți și fermi, cu onoare și demnitate, reprezentăm nucleul organizat și capabil să lupte cu forțele aflate în slujba altor interese decât cele ale României. De asta suntem împiedicați să ne unim, de asta suntem atacați mișelește, de asta ni se dau îndeletniciri colaterale…pentru a nu ne exprima public forța și a arăta ce putem…cât mai putem!
     Dar până atunci si înainte de toate trebuie să punem ordine în “breasla” noastră, a militarilor, să depășim ceea ce ne dezbină și să ne întoarcem la valorile adevărate: onoarea și demnitatea militară, mândria de a fi român!

Servesc Patria!

Col.(r) Edmond MILEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu