luni, 18 ianuarie 2016

AM INTRAT PE LINIA DREAPTĂ ... A PREGĂTIRILOR

            Camarazi,

       Începem o săptămana grea, poate chiar decisivă în demersul nostru.

      
Raportez: cu pregătirile suntem în grafic, iar moralul participanților la ZIUA UNIRII este bun, spre excelent, cu toate "tălpile" și "capcanele" puse de autorități, dar și de unii "oameni de bine". Mergem înainte!      Vă propun ca în aceste zile să ne concentrăm pe mobilizarea oamenilor (cantitativ), dar și pe structurarea mesajului (calitativ). Am primit multe comentarii, sugestii și propuneri, pentru care vă mulțumim!! Mai avem câteva zile la dispoziție să adaptăm scenariul de desfășurare. Continuăm să analizăm câteva variante, care vor fi definitivate până, cel mai
tarziu, joi. Suntem încă în așteptarea unor răspunsuri. 

       PRECIZARE: "Nu trebuie să ne întindem mai mult decât ne permite plapuma", adică să nu încercăm să rezolvăm toate problemele universului!
      Sa ne grupam pe temele la care ne pricepem si pe care le putem rezolva, din pozitia actuala...apoi, facem
"salt, INAINTE!"

      Dorim ca decizia finală și faptul că nu se regăsesc toate propunerile în desfășurător, să nu ofenseze pe nimeni, dar să ne asigure succesul de grup, îndeplinirea obiectivului propus.
     ATENȚIE! Nu vor fi lideri, ci doar coordonatori. Avem nevoie de intelegerea si concursul participantilor! De aceea, cu toata zapada de afara, nu pot sa va indemn la relaxare, ci..."la munca tovarasi!!"

       Edmond MILEA

   P.S. Haideți că le-am dat de lucru cârcotașilor și cusurgiilor. Noi, să ne vedem de ale noastre! Numai bine tuturor și o săptămână excelentă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu