joi, 21 ianuarie 2016

ÎNTÂLNIREA PROMOȚIILOR

AM PRIMIT URMĂTOAREA PROPUNERE:

- 24 IANUARIE 2016 -
ÎNTÂLNIREA PROMOȚIILOR, ÎN PIAȚA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCUREȘTI



     Toți absolvenții de LICEE MILITARE, de ȘCOLI MILITARE DE OFIȚERI, DE MAIȘTRI MILITARI ȘI SUBOFIȚERI, de ACADEMII MILITARE (rezerviști și activi) sunt rugați să ia legătura cu foștii colegi de liceu, de școală, de academie, chiar de serviciu (unitate militară) să ne întâlnim pe 24 Ianuarie 2016 în Piața Victoriei, ca la întâlnirile de aniversare ale promoțiilor.
     Haide-ți să considerăm această ADUNARE ca o ÎNTÂLNIRE DE PROMOȚIE! Să ne adunăm, cei care sunt afiliați sau neafiliați la vreo organizație, pe promoții, cu șeful de promoție în frunte și să purtăm o pancartă : ,,PROMOȚIA ... (anul)". Cei care sunt aceeași promoție de liceu militar și de școala militară să se adune într-un singur grup (indiferent de armă, specialitate) sub aceeași pancartă [de ex. PROMOȚIA 1964 (LICEU; 1968 (ȘCOALA)].
     Să păstrăm un moment de reculegere pentru cei plecați dintre noi (cine se ocupă de catalog și de pancarte?). Se pot ocupa cei care s-au ocupat și de organizarea întâlnirilor anterioare de promoții sau voluntari. Toți avem catalog sau tabele cu datele de contact ale foștilor colegi. Să le dăm întâlnire, să-i invităm! Cei care dintre noi sunt mai valizi să-i ajutăm pe cei care sunt mai neputincioși, sunt în baston, în cârje sau în cărucior (și ei trebuie să participe alături de noi, mai ales ei!)
    Să avem câte un steag tricolor în mână sau o eșarfă, un fular tricolor la gât (se găsesc în librării sau la magazinele de materiale sportive) și să intrăm în Piața Victoriei cântând PE AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE!
    La sfârșit să dansăm HORA UNIRII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu