miercuri, 13 ianuarie 2016

DESFĂȘURAREA ADUNĂRII POPULARE DIN 24 IANUARIE A FOST APROBATA

      Dragi camarazi,
 
     Vă informăm că SCMD a obținut aprobarea pentru desfășurarea unei adunări populare, cu invitați din întreaga societate civilă organizată, pentru duminică , 24 ianuarie, între orele 11.00-18.00, cu închiderea Șoselei Kiseleff și rezervarea spațiilor de parcare în cele două alveole din zona Monumentului Infanteriei.
    Vă transmit rugămintea de a ne comunica, în situația în care veniți cu autocare sau microbuze, numerele de înmatriculare ale acestora, până la 20.01.2016. În plus, acestea vor avea în parbriz un afiș cu mențiunea "Miting 24 ianuarie".
   Revenim cu detalii pe parcursul pregătirilor, după coordonarea cu ceilalți participanți.

SA FIM ÎMPREUNĂ
DE ZIUA UNIRII
IN PIAȚA VICTORIEI! 

Grupul de coordonare și inițiativă

3 comentarii:

  1. Dragi camarazi, câte mitinguri/adunări/demonstrații sunt? Vine și FMR-ul, și ANCMRR, și Federația lui Degeratu, și Uniunea lui Ciribleagă, și Asociația lui Gropan? Nu mai înțeleg nimic. Bine-bine, vin toți, nu este rău, dar sub care sceptru ne dorim unitatea? Sub care autoritate de largă acceptare camaraderească ne vrem uniți? Evident, voi participa și voi consemna laborios tot ceea ce văd, aud și simt. Apoi, analiza. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba despre o singura "adunare populara", cu prilejul careia, ne dorim sa fie laolalta toti militarii rezervisti si in retragere ("transportabili" bineinteles), reprezentati ai tuturor sindicatelor, federatiilor, asociatiilor, ONG-urilor, precum si cei neafiliati sau nereprezentati de organizatiile mentionate. Scopul: unirea militarilor! Aceasta unire nu se va materializa pe 24, dar momentul poate reprezenta inceputul unui proces de durata. Sunt multe forte (chiar interne mediului militar, dar nu numai) care nu vor sa se intample acest lucru. Dar oare noi, militarii, ce vrem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea Adunare Populara se va centra pe mesajul condensat artistic, intr-o poezie foarte apreciata, apartiand unui camarad (cred ca il si cunoasteti!!). Speram sa-l avem printre noi, in Piata Victoriei, pe 24 ianuarie, incepand cu ora 10.

      Ștergere